Spoedopdrachten lijken vaak onmogelijk.

Binnen 2 dagen  een totaal zilverkleurige creatie neerzetten voor een bedrijfspresentatie in Brussel.
Daarbij de bedoeling om tijdens
de presentatie van allerlei
bedrijfsoverzichten, voor een
internationaal gezelschap,
dit visueel wat interessanter
te maken.

Ook de aankondigingen van de
sprekers moesten door deze
creatie exact geplaybacked worden op een vooraf opgenomen tekst met robotstem.

Dag en nacht werken dus. Roelino kreeg de complimenten van de directeur in een woord: "perfect!"
Tijdens een openluchtbeurs voor een boomkwekerij, gespecialiseerd in het verplaatsen van zeer grote bomen, had Roelino een wel zeer opvallende act ontwikkeld.

Als professor Berkenbos introduceerde hij de "beursprimeur": een zichzelf verplaatsende boom, een nieuw ontwikkelde soort uit de familie van de wandelende tak.
Voor een Nederlands bedrijf tijdens een internationale beurs in Brussel.

Een wens was dat er gewerkt moest worden met hun producten, nl. kabels. Allerlei soorten kabels werden in een kostuum verwerkt.

Een act met een kabel als een soort strik/valkuil zorgde ervoor dat Roelino regelmatig nieuwe klanten strikte om in contact te brengen met de salesmanagers.
Roelino ziet zeker ook mogelijkheden om tijdens een meubelpresentatie in Oosterse sferen, op een bijzondere manier de aandacht te krijgen.

Hij besluit een eigen "vliegend tapijt" te breien. De sprookjes uit 1001 nacht lijken uiteindelijk werkelijkheid te gaan worden als het publiek Roelino leert breien.
Roelino heeft in zijn jongen jaren ruim 8 jaar gedanst bij de Poolse volksdansgroep "Cracovia" uit Eindhoven.

Het was dan ook een hele eer voor Roelino gevraagd te worden om in het kader van het 40-jarige jubileum de galavoorstelling te mogen presenteren in de stadsschouwburg te Eindhoven.
Ook het 45-jarige jubileum werd wederom met een galavoorstelling gevierd. Met het verwerken van allerlei anekdotes en bijzondere gebeurtenissen uit de rijke historie van Cracovia wist Roelino als presentator deze jubileumvoorstelling tot een bijzonder gedenkwaardig gebeurtenis te maken.